Savonlinnan Pursiseura ry

Uutisia

• Katsastuksen hinta vielä ko. päivänä normaali. Tämän jälkeen tuplaantuu. • Ei tarvitse aikavarausta, tulojärjestyksessä pyrimme tekemään. • Pursiseuran perälipun käyttöoikeus päättyy myös katsastamattomalla veneillä heinäkuun alussa. • Muista myös katsastuksen tärkeys jos olet saanut alennusta vakuutusmaksusta sen perusteella. Veneilyterveisin katsastajat
Reittisuunnitelma. Alleviivatut tai Q-merkityt ajateltuja yöpymispaikkoja. Ke 27.7 Kankainen – Virtasalmi – QMatarsaari (PuPs) 17 mpk To 28.7 Matarsaari – Mäntysalmi – QHevossalo (PuPa) 23 mpk Mäntysalmesta Hytermään ja takaisin pienveneillä Pe 29.7 Hevossalo – Lintusalmi – QLinnasaari 17 mpk Lintusalmesta Ängervöiselle ja Raikuun kanavaan pienveneillä (kanavan pituus n.10 km edestakaisin) La 30.7 Linnasaari – Mantsi – Ruokkee – QPetri 16 mpk Matkan varrella Käräjäkivi ja Eevansaari Su 31,7 Petri – Virtasalmi – Savonlinna 35 mpk (Vaihtoehtona QTynkkylä, jossa yöpyminen 20 mpk Ma 1.8 Tynkkylä – Savonlinna 20 mpk) Yhteydenpito veneiden välillä on ajateltu PMR446 lähiyhteysradiopuhelimilla?
Kouluttajan Suomen Windsurfer Liitto ry:n virallinen koulutusohjaaja Tuija Anttila. Mukaan mahtuu 4 ryhmää ja kussakin 4 osanottajaa. Koulutusta 2h/päivä/ryhmä. Kurssin hinta 189€/hlö. Enemmän tietoa "www.retkisurf.fi" tai "www.windsurferclass.fi"
Tarkemmat tiedot ja ilmoittautumisohjeet Saimaa Ranking sivuilta.
Vesille veneilijän mieli!