Savonlinnan Pursiseura ry

Uutisia

Pohjois-Euroopan suurin veneilytapahtuma Vene 23 Båt tuo kesän merkit Messukeskus Helsinkiin ja aloittaa uuden kauden. Esittelyssä uutuusvenemallit, satoja erikokoisia ja -hintaisia veneitä, varusteita ja tarvikkeita sekä kaikki mitä olet halunnut tietää veneilystä, kalastuksesta, sukelluksesta ja muista vesiharrastuksista. Luvassa tarinoita, työnäytöksiä ja vinkkejä, lavalla huippupuhujia. Lisää vain vesi.
Savonlinnan Pursiseura ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään 29.11.2022 klo 18.00 Hotelli Pietari Kylliäisessä. Kokouksessa käsitellään säännöissä määrätyt asiat. Lopuksi keskustelua ajankohtaisista asioista. Kahvitarjoilu klo 17.30 alkaen. Tervetuloa!
Jos pesemällä pelkällä vedellä et saa pohjaa mielestäsi riittävän puhtaaksi käytä apuna BIOHAJOAVAA pesuainetta!
Nyt kun veneilykauden loppu lähenee jatketaan toimiston rakennusprojektia kovempien pakkasten tuloon asti. Tervetuloa talkoisiin!
Nosturi aloittaa 8.10. klo 8:00. Nostojärjestys (Betonilaituri vai "Lahdenperä") ilmoitetaan myöhemmin.